Coronaria Silmäsairaala

Tervetuloa Coronaria Silmäsairaalaan

Coronaria Silmäklinikka Oy on vuonna 2007 perustettu 100% kotimainen yritys, joka tuottaa laadukkaita silmälääketieteen alaan kuuluvia palveluja yksityiselle ja julkiselle terveydenhuollolle ja yrityksille.

Avaintoimintoihimme kuuluvat yksityissilmälääkäripalvelut asiakkaitamme lähellä sijaitsevissa toimipisteissämme sekä silmäsairauksien hoidon palvelukokonaisuuksien ulkoistamiset. Vahvuuksiamme ovat palvelun korkea laatu, henkilökunnan huippuammattitaito ja luotettavuus.

Coronaria Silmäsairaala Helsingissä on Coronaria Silmäklinikka Oy:n lippulaiva, joka käyntimääriltään Suomen kolmanneksi suurin silmäyksikkö, ja Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin suurin yhteistyökumppani. Coronaria Silmäsairaaloissa työskentelee 35 silmäsairauksien erikoisosaajaa ja hoidamme yli 50 000 potilasta vuosittain.

Erityisosaamisalueisiimme kuuluvat glaukooman ja silmänpohjan ikärappeuman tutkimukset ja hoito sekä silmäsairauksien operatiivinen hoito kuten esimerkiksi kaihileikkaukset. Vastaamme silmälääkäreidemme koulutuksesta sekä heidän ammatillisesta pätevyydestään ja soveltuvuudestaan työtehtäviin.

Coronaria Silmäsairaala – osa kotimaista Coronaria-konsernia

Coronaria Silmäsairaala on osa Coronaria-konsernia, joka on Suomen suurimpia terveys- ja hyvinvointipalveluiden tuottajia. Palveluvalikoimaan kuuluvat monipuoliset terveyspalvelut perusterveydenhuollosta erikoissairaanhoitoon sekä kuntoutuksen palvelut eri asiakasryhmille.

Coronarialle on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-tunnus, mikä tarkoittaa, että tuottamamme palvelut ovat kotimaisia ja Coronaria on täysin kotimainen yritys.

Sertifikaatti varmistaa laadun

Coronaria Silmäklinikka Oy:lle on myönnetty ISO 9001:2015 -sertifikaatti, joka sisältää silmätautien erikoisalaan kuuluvat terveydenhuollon palvelut. Sertifiointi varmistaa toiminnan laadun ja kehittämisen virtaviivaisuuden. Varmistamme, että palvelumme täyttävät asetetut vaatimukset, ja pyrimme koko ajan parempaan.

Lue kumppanipalveluista terveydenhuollolle ja yrityksille