Yritys

Tervetuloa Coronaria Silmäsairaalaan

Coronaria Silmäsairaala – Coronaria Silmäklinikka Oy – on vuonna 2007 perustettu täysin kotimainen yritys, joka tuottaa laadukkaita silmälääketieteen alaan kuuluvia palveluja yksityiselle ja julkiselle terveydenhuollolle ja yrityksille.

Avaintoimintoihimme kuuluvat yksityissilmälääkäripalvelut asiakkaitamme lähellä sijaitsevissa toimipisteissämme sekä silmäsairauksien hoidon palvelukokonaisuuksien ulkoistamiset. Vahvuuksiamme ovat palvelun korkea laatu, henkilökunnan huippuammattitaito ja luotettavuus.

Coronaria Tilkan Silmäsairaala on Coronaria Silmäklinikka Oy:n lippulaiva, jossa hoidamme n. 3000 potilasta kuukausittain. Erityisosaamisalueisiimme kuuluvat glaukooman ja silmänpohjan ikärappeuman tutkimukset ja hoito sekä silmäsairauksien operatiivinen hoito kuten esimerkiksi kaihileikkaukset. Vastaamme silmälääkäreidemme koulutuksesta sekä heidän ammatillisesta pätevyydestään ja soveltuvuudestaan työtehtäviin.

Coronaria Silmäsairaala – osa kotimaista Coronaria-konsernia

Coronaria Silmäklinikka on osa Coronaria-konsernia, joka on Suomen suurimpia terveys- ja hyvinvointipalveluiden tuottajia. Palveluvalikoimaan kuuluvat monipuoliset terveyspalvelut perusterveydenhuollosta erikoissairaanhoitoon, sekä varhaiskasvatuksen, kotihoidon ja palveluasumisen palvelut eri asiakasryhmille.

Vuonna 2015 Coronarian liikevaihto oli lähes 90 M€ ja henkilöstömäärä yli 1500. Coronarialle on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-tunnus, mikä tarkoittaa, että tuottamamme palvelut ovat kotimaisia ja Coronaria on täysin kotimainen yritys.

Tuottamistamme palveluista hyödymme siis me suomalaiset!

Sertifikaatti varmistaa laadun

Coronaria Silmäklinikka Oy:lle on myönnetty ISO 9001:2015 -sertifikaatti, joka sisältää silmätautien erikoisalaan kuuluvat terveydenhuollon palvelut. Sertifiointi varmistaa toiminnan laadun ja kehittämisen virtaviivaisuuden. Varmistamme, että palvelumme täyttävät asetetut vaatimukset, ja pyrimme koko ajan parempaan.

Lue kumppanipalveluista terveydenhuollolle ja yrityksille