Yritys

100% SUOMALAINEN

Coronaria Silmäsairaala – yhtiönimeltään Coronaria Silmäklinikka Oy – on vuonna 2007 perustettu täysin kotimainen yritys, joka tuottaa laadukkaita silmälääketieteen alaan kuuluvia palveluja yksityiselle ja julkiselle terveydenhuollolle ja yrityksille.

Avaintoimintoihimme kuuluvat yksityissilmälääkäripalvelut asiakkaitamme lähellä sijaitsevissa toimipisteissämme sekä silmäsairauksien hoidon palvelukokonaisuuksien ulkoistamiset. Vahvuuksiamme ovat palvelun korkea laatu, henkilökunnan huippuammattitaito ja luotettavuus.

Coronaria Silmäsairaala Helsinki on Coronaria Silmäklinikka Oy:n lippulaiva, jossa hoidamme n. 4000 potilasta kuukausittain. Erityisosaamisalueisiimme kuuluvat glaukooman ja silmänpohjan ikärappeuman tutkimukset ja hoito sekä silmäsairauksien operatiivinen hoito kuten esimerkiksi kaihileikkaukset. Vastaamme silmälääkäreidemme koulutuksesta sekä heidän ammatillisesta pätevyydestään ja soveltuvuudestaan työtehtäviin.

Coronaria Silmäsairaala – osa Coronaria-konsernia

Coronaria Silmäklinikka on osa Coronaria-konsernia, joka on Suomen suurimpia terveys- ja hyvinvointipalveluiden tuottajia. Coronaria on täysin lääkäreiden perustama ja 100 % suomalainen. Coronaria-konsernissa tuotetaan korkeatasoisia kuntoutus-,  terveys- ja erikoissairaanhoidon palveluja mahdollisimman lähellä niiden käyttäjiä. 

Coronarialle on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-tunnus, mikä tarkoittaa, että tuottamamme palvelut ovat kotimaisia ja Coronaria on täysin kotimainen yritys. Tuottamistamme palveluista hyödymme siis me suomalaiset!

Lue lisää Coronariasta

Sertifikaatti varmistaa laadun

Coronaria Silmäklinikka Oy:lle on myönnetty ISO 9001:2015 -sertifikaatti, joka sisältää silmätautien erikoisalaan kuuluvat terveydenhuollon palvelut. Sertifiointi varmistaa toiminnan laadun ja kehittämisen virtaviivaisuuden. Varmistamme, että palvelumme täyttävät asetetut vaatimukset, ja pyrimme koko ajan parempaan.

Tutustu julkisen sektorin kumppanipalveluihimme