Töihin

Töihin MEILLE!

Coronaria Silmäsairaala, Helsinki on Coronaria Silmäklinikka Oy:n tukikohta Mannerheimintiellä Helsingissä. Sairaalassamme työskentelee tällä hetkellä 30 silmätautien ammattilaista, silmälääkäreistä välinehuoltajiin ja sairaalaoptikoihin. Sairaalassamme on uudenaikainen tutkimuslaboratorio laitteineen sekä ajanmukaiset toimenpidetilat.

Coronaria Silmäsairaala, Oulu on kesällä 2017 perustettu upouusi silmäsairaala keskustan Sammakkotalossa. Oulun yksikössämme työskentelee 8 silmälääkäriä. Tilat ovat uudet ja täysin remontoidut.

Silmälääkäri – tule meille töihin!

Etsimme joukkoomme Suomen kolmanneksi suurimpaan silmäsairaalaan silmätautien erikoislääkäreitä sekä silmätauteihin erikoistuvia lääkäreitä. Rakennamme sinulle toiveidesi mukaisen työnkuvan. Voit valita kiinnostuksesi kohteen seuraavista:

  • yleisoftalmologia
  • ikärappeuman seuranta ja injektiohoidot
  • glaukooman seuranta ja hoito
  • lasten silmäsairaudet
  • kaihileikkaukset

Valitse työaikasi ja työpäiväsi

Voit työskennellä sairaalassamme klo 8−20 välisenä aikana arkipäivisin. Halutessasi voit työskennellä myös lauantaisin, sopimuksen mukaan. Työ onnistuu joko kuukausipalkalla tai ammatinharjoittajana. Palkkiot ovat suoriteperusteisia ja kilpailukykyisiä. Halutessasi voit käyttää avustajaa helpottamaan työskentelyäsi.

Sovitaan yhdessä sinulle sopiva työrytmi – oli se sitten joka viikko tai kerran kuukaudessa. Coronaria Tilkan Silmäsairaalassa työskentely on antoisaa ja mukavaa!

Ota yhteyttä – kerromme mielellämme lisää!

Heli Littunen
Vastaava hoitaja
heli.littunen@coronaria.fi
Puh. 043 200 6878

Henkilöstömme kommentteja työskentelystä Coronaria Tilkan Silmäsairaalassa

”Coronaria Tilkan Silmäsairaalassa on mahtava työporukka, joka saa jaksamaan myös haastavampinakin päivinä. Täällä autetaan toisia tarvittaessa.”
”On hienoa huomata, että auttavia ja osaavia ihmisiä on koko työyhteisössä. Aina saa apua tarvittaessa ja kaikki puhaltavat samaan purjeeseen!”
”Olen erittäin motivoitunut ja iloinen saadessani tehdä tätä työtä tässä tiimissä.”
”Työ on motivoivaa työtä eikä tekemällä lopu. Joka päivä opin uusia asioita.”
”Esimieheni on aivan priimakamaa! Hän ottaa huomioon työntekijät persoonina ja on helposti tavoitettavissa. Hän hoitaa asiat ja paneutuu työhönsä.”