Töihin meille!

OLISITKO SINÄ SilmäSAIRAUKSIEN SPESIALISTI?

Coronaria Silmäsairaalan silmätautien ammattilaiset ovat kaikki silmäsairauksien spesialisteja. Millainen sitten on spesialisti? Spesialistilla on syvä ja kaikenkattava osaaminen yhdellä valitulla alueella. Hän on erityisasiantuntija – yleisosaajan vastakohta – ja oman osaamisalueensa tiennäyttäjä ja uudistaja.

Meillä Coronaria Silmäsairaalassa on ammattikuntamme kunnianhimoisimmat, periksiantamattomimmat ja ahkerimmat osaajat. Olemme työpaikka sellaiselle, joka haluaa olla kaltaistensa seurassa ja kehittää ammattitaitoaan. 

Asiakkaalle silmäsairauksien spesialisti on luotettava silmälääkäri, jonka huomaan voi huoletta antaa tärkeimmän aistinsa. Me ajattelemme, että asiakkaamme ansaitsevat spesialistin, sinut, huolehtimaan hänen tärkeimmästä aististaan, näöstä.

Silmälääkäri Tule spesialistien joukkoon kehittämään suomalaista silmäsairauksien hoitoa

Etsimme joukkoomme silmätautien erikoislääkäreitä sekä silmätauteihin erikoistuvia lääkäreitä. Rakennamme sinulle toiveidesi mukaisen työnkuvan. Voit valita kiinnostuksesi kohteen seuraavista:

  • yleisoftalmologia
  • ikärappeuman seuranta ja injektiohoidot
  • glaukooman seuranta ja hoito
  • lasten silmäsairaudet
  • kaihileikkaukset

Valitse työaikasi ja työpäiväsi

Voit työskennellä sairaalassamme klo 8−20 välisenä aikana arkipäivisin. Halutessasi voit työskennellä myös lauantaisin, sopimuksen mukaan. Työ onnistuu joko kuukausipalkalla tai ammatinharjoittajana. Palkkiot ovat suoriteperusteisia ja kilpailukykyisiä. Halutessasi voit käyttää avustajaa helpottamaan työskentelyäsi.

Sovitaan yhdessä sinulle sopiva työrytmi – oli se sitten joka viikko tai kerran kuukaudessa. Coronaria Silmäsairaalassa työskentely on antoisaa ja mukavaa!

CORONARIA SILMÄSAIRAALA

Coronaria Silmäsairaala, Helsinki on Coronaria Silmäklinikka Oy:n tukikohta Mannerheimintiellä Helsingissä. Sairaalassamme työskentelee tällä hetkellä 30 silmätautien ammattilaista, silmälääkäreistä välinehuoltajiin ja sairaalaoptikoihin. Sairaalassamme on uudenaikainen tutkimuslaboratorio laitteineen sekä ajanmukaiset toimenpidetilat.

Ota yhteyttä – kerromme mielellämme lisää!

Maria Mikkonen
Yhteyspäällikkö,
Coronaria Silmäklinikka Oy
& Silmäasema Oy
p. 040 763 8914
maria.mikkonen(a)coronaria.fi
Veera Niiranen
Yhteyspäällikkö, Etelä-Suomi
Coronaria Silmäklinikka Oy
& Silmäasema Oy
P. 044 305 8412
veera.niiranen(a)coronaria.fi

 


Henkilöstömme kommentteja työskentelystä Coronaria Silmäsairaalassa

”Coronaria Tilkan Silmäsairaalassa on mahtava työporukka, joka saa jaksamaan myös haastavampinakin päivinä. Täällä autetaan toisia tarvittaessa.”
 
”On hienoa huomata, että auttavia ja osaavia ihmisiä on koko työyhteisössä. Aina saa apua tarvittaessa ja kaikki puhaltavat samaan purjeeseen!”
 
”Olen erittäin motivoitunut ja iloinen saadessani tehdä tätä työtä tässä tiimissä.”
 
”Työ on motivoivaa työtä eikä tekemällä lopu. Joka päivä opin uusia asioita.”
 
”Esimieheni on aivan priimakamaa! Hän ottaa huomioon työntekijät persoonina ja on helposti tavoitettavissa. Hän hoitaa asiat ja paneutuu työhönsä.”