Töihin meille!

ASIAKASPALVELIJA, CORONARIA SILMÄSAIRAALA HELSINKI

Haemme nyt Coronaria Silmäsairaala Helsinkiin vakituiseen työsuhteeseen asiakaspalvelun ammattilaista. Kaipaamme puhelinpalveluumme ennen kaikkea asiakaspalvelun vahvaa osaajaa, mutta työ sisältää myös asiakaspalvelutyötä kasvotusten.

Asiakaspalvelutyömme on tavoitteellista tekemistä, mikä motivoi ja haastaa meidät tuottamaan joka päivä loistavia asiakaspalvelukokemuksia. Olemme ylpeitä osaamisestamme ja tulemme huolehtimaan erityisesti juuri sinun koulutuksestasi ja valmentamisestasi. Tukenasi työskentelee joukko osaavia ammattilaisia, ja työkavereidesi apuun voit meillä aina luottaa. Kehittymisessäsi sinua kannustaa eteenpäin perehdyttäjäsi, ja työtäsi sujuvoittavat hyvät työvälineet. Olet myös oleellinen osa meidän asiakaspalvelumme kehittämistä.

Tulet työskentelemään Helsingissä Coronaria Silmäsairaalassa yli sadan hengen yhteisössä – joukkueessa, joka kokee yhdessä niin ilot ja naurut kuin arjen yhteiset haasteetkin. Rinnallasi työskentelee kymmenen alan koulutettua tai alalle kanssasi kouluttautuvaa ammattilaista toisiaan auttaen ja tukien. Työyhteisömme on rento, välitön ja avulias. Huumori on osa arkeamme työskennellessämme valoisissa ja viihtyisissä tiloissa: meillä saa olla töissä hauskaa.

Meidän asiakaspalvelumme työntekijät ovat asiakaspalvelumme selkäranka. Me huolehdimme siitä, että työntekijämme viihtyvät meillä.

Tärkein edellytys tehtävässä menestymiselle on motivaatio asiakaspalvelutyötä kohtaan, kokemus alalta ja kyky hallita haastavatkin asiakaskohtaamiset. Työskentelyotteeltasi toivomme sinun olevan ahkera, tarkka ja joustava.

Asiakaspalvelijan työ vaatii sinulta alkuun lähinnä:

  • Sujuvaa suomen kielen taitoa ja kykyä kommunikoida palvelutilanteissa myös englanniksi sekä ruotsiksi.
  • Intoa ottaa haltuun erilaisia palvelukanavia ja kehittää asiakaspalvelutaitojasi monipuolisesti.
  • Intoa ja halua oppia uutta sekä rohkeutta kysyä apua, kun sitä tarvitset.

Tässä roolissa et siis tarvitse aikaisempaa kokemusta terveydenhuoltoalalta, mutta katsomme sen eduksi. Kokemus asiakaspalvelutyöskentelystä on oleellista.

Mikäli asiakaspalvelutyömme vaikuttaa sinusta kiinnostavalta, olisi hienoa kuulla sinusta lisää!

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä itse tehtävästä tai meillä työskentelystä, Heli Littunen vastaa niihin mielellään.

Helin tavoitat puhelimitse +358 43 200 6878 tai sähköpostitse heli.littunen@coronaria.fi.

Hakuaika tehtävään päättyy 9.12.2018.


OLISITKO SINÄ SilmäSAIRAUKSIEN SPESIALISTI?

Coronaria Silmäsairaalan silmätautien ammattilaiset ovat kaikki silmäsairauksien spesialisteja. Millainen sitten on spesialisti? Spesialistilla on syvä ja kaikenkattava osaaminen yhdellä valitulla alueella. Hän on erityisasiantuntija – yleisosaajan vastakohta – ja oman osaamisalueensa tiennäyttäjä ja uudistaja.

Meillä Coronaria Silmäsairaalassa on ammattikuntamme kunnianhimoisimmat, periksiantamattomimmat ja ahkerimmat osaajat. Olemme työpaikka sellaiselle, joka haluaa olla kaltaistensa seurassa ja kehittää ammattitaitoaan. 

Asiakkaalle silmäsairauksien spesialisti on luotettava silmälääkäri, jonka huomaan voi huoletta antaa tärkeimmän aistinsa. Me ajattelemme, että asiakkaamme ansaitsevat spesialistin, sinut, huolehtimaan hänen tärkeimmästä aististaan, näöstä.

Silmälääkäri Tule spesialistien joukkoon kehittämään suomalaista silmäsairauksien hoitoa

Etsimme joukkoomme silmätautien erikoislääkäreitä sekä silmätauteihin erikoistuvia lääkäreitä. Rakennamme sinulle toiveidesi mukaisen työnkuvan. Voit valita kiinnostuksesi kohteen seuraavista:

  • yleisoftalmologia
  • ikärappeuman seuranta ja injektiohoidot
  • glaukooman seuranta ja hoito
  • lasten silmäsairaudet
  • kaihileikkaukset

Valitse työaikasi ja työpäiväsi

Voit työskennellä sairaalassamme klo 8−20 välisenä aikana arkipäivisin. Halutessasi voit työskennellä myös lauantaisin, sopimuksen mukaan. Työ onnistuu joko kuukausipalkalla tai ammatinharjoittajana. Palkkiot ovat suoriteperusteisia ja kilpailukykyisiä. Halutessasi voit käyttää avustajaa helpottamaan työskentelyäsi.

Sovitaan yhdessä sinulle sopiva työrytmi – oli se sitten joka viikko tai kerran kuukaudessa. Coronaria Silmäsairaalassa työskentely on antoisaa ja mukavaa!

VOIT TYÖSKENNELLÄ OULUSSA TAI HELSINGISSÄ  – TAI MOLEMMISSA!

Coronaria Silmäsairaala, Helsinki on Coronaria Silmäklinikka Oy:n tukikohta Mannerheimintiellä Helsingissä. Sairaalassamme työskentelee tällä hetkellä 30 silmätautien ammattilaista, silmälääkäreistä välinehuoltajiin ja sairaalaoptikoihin. Sairaalassamme on uudenaikainen tutkimuslaboratorio laitteineen sekä ajanmukaiset toimenpidetilat.

Coronaria Silmäsairaala, Oulu on kesällä 2017 perustettu upouusi silmäsairaala keskustan Sammakkotalossa. Oulun yksikössämme työskentelee 8 silmälääkäriä. Tilat ovat uudet ja täysin remontoidut.

Ota yhteyttä – kerromme mielellämme lisää!

Heli Littunen
Vastaava hoitaja
heli.littunen@coronaria.fi
Puh. 043 200 6878


Henkilöstömme kommentteja työskentelystä Coronaria Silmäsairaalassa

”Coronaria Tilkan Silmäsairaalassa on mahtava työporukka, joka saa jaksamaan myös haastavampinakin päivinä. Täällä autetaan toisia tarvittaessa.”
 
”On hienoa huomata, että auttavia ja osaavia ihmisiä on koko työyhteisössä. Aina saa apua tarvittaessa ja kaikki puhaltavat samaan purjeeseen!”
 
”Olen erittäin motivoitunut ja iloinen saadessani tehdä tätä työtä tässä tiimissä.”
 
”Työ on motivoivaa työtä eikä tekemällä lopu. Joka päivä opin uusia asioita.”
 
”Esimieheni on aivan priimakamaa! Hän ottaa huomioon työntekijät persoonina ja on helposti tavoitettavissa. Hän hoitaa asiat ja paneutuu työhönsä.”