Linssileikkaus

Leikkauksen avulla ikänäköön ehtinyt voi päästä kokonaan eroon silmälaseista

Linssileikkaus on tarkoitettu aikuisille, jotka haluavat eroon silmälaseista. Linssileikkaus sopii potilaille, joilla on ikänäköä tai mahdollisesti jo harmaakaihi, mutta silmät ovat muuten terveet. Linssileikkaus on Coronaria Silmäsairaalassa päiväkirurginen toimenpide, jonka jälkeen asiakas pääsee kotiin vielä samana päivänä. Näkökyky on jo heti leikkauksen jälkeen parempi ja linssileikkauksen avulla onkin mahdollista päästä kokonaan eroon silmälaseista. Toipumisaika vaihtelee muutamasta päivästä pariin viikkoon, ja kontrollikäynnit pidetään sekä viikon että kuukauden päästä leikkauksesta.

Linssileikkauksen kulku

Ennen leikkausta optikko ja silmälääkäri tekevät aina laajat esitutkinnat ja mittaukset, joiden avulla selvitetään huolellisesti silmien terveys ja näkökyky. Leikkauspäätöksen tekee aina silmälääkäri. Linssileikkaus on molempien silmien toimenpide. Leikkauksessa silmän oma, (mahdollisesti jo samentunut) linssi korvataan moniteholinssillä. Leikkauksen jälkeen potilas näkee sekä kauas että lähelle ilman silmälaseja. Linssit valitaan ja tilataan aina yksilöllisesti jokaiselle asiakkaalle erikseen.

Varaa aika esitutkimukseen

Mikäli olet kiinnostunut linssileikkauksesta, varaa aika silmien esitutkimukseen Coronaria Silmäsairaalasta numerosta 020 780 6330. Esitutkimus käsittää tapaamiset sekä optikon että leikkaavan silmäkirurgin kanssa, joka tekee lopullisen leikkauspäätöksen tutkimusten ja haastattelujen jälkeen. Ajan voit varata helposti leikkauspalvelunumerostamme.