Optikon palvelut

Silmäsairaalan optikot ovat näöntarkastuksen asiantuntijoita

Coronaria Silmäsairaalan optikot tekevät erilaisia silmätutkimuksia ja myös silmälasimäärityksiä. Optikkomme ovat tottuneet tekemään töitä asiakkaiden kanssa, joilla on silmäsairaus tai joille on tehty tai tullaan tekemään silmäleikkaus. Tämän ansiosta sairaalaoptikko pystyy aina ottamaan huomioon asiakkaan yksilölliset tarpeet ja tarvittaessa ohjaamaan asiakkaan lisätutkimuksiin tai silmälääkärille.

Lisäksi silmäsairaalassamme toimii työnäköoptikko, joka on asiantuntija työnäön arvioinnissa; työnäköoptikon palveluita voi hyödyntää kaikkien sellaisten ammattien kohdalla, joissa työntekijän näkökyvylle on erikoisvaatimuksia tai jos työntekijän näkö on tarkistettava ikääntymisen takia. Esimerkiksi ammattiautoilijat tai päätetyötä tekevät voivat hakeutua työnäköoptikon tutkittavaksi.

Silmätutkimus sujuvasti ilman pitkiä jonoja

Kaikki asiantuntijamme – optikot, hoitajat ja lääkärit – palvelevat sinua saman katon alla. Näin voimme palvella sinua kattavasti ja nopeasti, ilman ylimääräisiä käyntejä ja odottelua. Ajanvaraus optikon näöntarkastukseen käy helposti verkossa tai puhelimitse. Ajanvarausta tehdessä on hyvä mainita, mikäli on hakeutumassa nimenomaan työoptikolle.