Kumppaneille

Coronaria Silmäsairaala – vastuullinen yhteistyökumppani

Coronaria Silmäsairaala on Suomen suurin silmätautien erikoisalan palveluja julkiselle terveydenhuollolle tuottava yritys. Suurimmat potilasryhmämme ovat glaukoomapotilaat, lapset ja ikärappeumapotilaat. Kehitämme palvelujamme jatkuvasti täydentäväksi kumppaniksi julkiselle terveydenhuollolle.

Meillä työskentelee vain huippuammattilaisia

Vastaamme silmälääkäreidemme koulutuksesta sekä heidän ammatillisesta pätevyydestään ja soveltuvuudestaan työtehtäviin. Vahvuuksiamme ovat palvelun korkea laatu, henkilökunnan korkea ammattitaito ja luotettavuus. Rekrytoimme vain huippuammattilaisia: esimerkiksi silmäkirurgilla on oltava takana 1000 kaihileikkausta, ennen kuin hän pääsee töihin Coronaria Tilkan Silmäsairaalaan.

Coronaria Silmäsairaalan palvelut

Palveluvalikoimaamme kuuluvat silmätautien polikliininen ja operatiivinen hoito sekä diagnostiset tutkimukset. Laaja osaamisemme ja toimipaikkaverkostomme mahdollistavat yksittäisten ammattilaisten vuokraamisen ja silmäsairauksien palvelukokonaisuuksien tuottamisen laadukkaasti ja kustannustehokkaasti. Jatkuva hoito- ja tutkimusprosessien tarkkailu tekee toiminnastamme joustavaa ja mahdollistaa nopean reagoinnin muuttuviin toimintaolosuhteisiin.

Esimerkkejä palvelukokonaisuuksistamme ovat

  • glaukooman seuranta ja hoito
  • ikärappeuman seuranta ja hoito
  • diabeteksen aiheuttamien silmäsairauksien seulonta, seuranta ja hoito
  • lasten ja koululaisten silmien terveyden seuranta ja hoito

Silmien työterveys – turvallisuutta ja työtehoa yrityksesi työntekijöille

Vaivaton näkeminen on edellytys tehokkaalle työskentelylle. Näkemiseen liittyvät ongelmat voivat aiheuttaa henkilökunnan työtehon laskua ja sairauspoissaoloja.

Moniin ammatteihin liittyy myös erityisiä näkövaatimuksia, joiden kartoittamisessa ja hoitamisessa me Coronaria Silmäsairaalassa voimme auttaa. Esimerkiksi ammattiautoilijoiden säännölliset silmien terveystarkastukset varmistavat, että vastuullisissa tehtävissä toimivat työntekijät ja heidän kuljettamansa arvokas lasti ovat turvallisissa käsissä.

Ammattitaitoiset silmätautien erikoislääkärimme ja optometristit ovat apunasi ja kartoittavat toimialasi erityispiirteet. Autetaan yhdessä yrityksesi henkilökuntaa näkemään vaivattomasti ja viihtymään työssään!

Esimerkkejä työnäkemisen palveluistamme

  • ammattiautoilijoiden terveystarkastukset
  • kontrastinäkemisen kartoittaminen
  • suojalasit, erityistyölasit
  • työpaikkakäynnit, näkemisen ergonomia