Varaa aika

Asiakaspalvelu

HELSINGIN SILMÄSAIRAALA
Puhelin: 020 780 6314
Kaihipotilaiden oma asiakaspalvelu: 020 780 6330
Palveluseteliasiakkaiden ajanvaraus kaihileikkaukseen: 020 780 6265
Sähköposti: silmasairaalahelsinki@coronaria.fi

Ajanvaraus on auki ma−pe klo 8−15. Vastaanottoa on myös arki-iltaisin ja lauantaisin sopimuksen mukaan.

Ajan peruminen tai siirtäminen

Yksityisvastaanottojen peruutukset puhelimitse tulee tehdä viimeistään 24 h ennen vastaanottoa. Peruuttamattomasta ajasta tai myöhemmin tehdyistä peruutuksista veloitamme 50 €, sekä toimenpiteeseen valmiiksi tilatut materiaalikulut.

Aikaa voi muuttaa soittamalla numeroon: p. 020 780 6314 arkisin klo: 8.00 – 15.00. 

tai lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen silmasairaalahelsinki@coronaria.fi.

Ajan voi peruuttaa myös tekstiviestillä numeroon 040 487 9448. Kirjoitathan viestiin oma nimesi, ajanvarauksen pvm ja kellonaika. Numero on vain tekstiviestiperuutuksia varten.

VARAA AIKA VERKOSSA

Ajanvaraus HUS-maksusitoumuspotilaana

COVID-19 pandemian vaikutukset ajanvaraukseen:

  • COVID-19-epidemian takia kiireetöntä silmäsairauksien hoitoa rajoitetaan tartuntariskin pienentämiseksi. Kiireettömän hoidon ajanvarausaika voi tulla 6-12 kuukauden kuluttua.
  • Kiireettömässä hoidossa osa kontrollikäynneistä voidaan toteuttaa jo tehtyjen tutkimusten arviointina ja tästä ilmoitetaan potilaalle kirjeitse.

HUS maksusitoumuspotilaana sinun ei tarvitse varata aikaa, vaan sinut kutsutaan vastaanotolle kirjeitse. Lähetteen kiireellisyysluokka määritellään HUS:n silmätautien poliklinikalla. Mikäli lähetteesi on ei-kiireellinen, lähetetään vastaanottoaika sinulle 2−3 kuukauden kuluessa siitä, kun tietosi saapuvat meille. (Nyt COVID-19  pandemian aikan 6-12 kk kuluessa). Tiedot saapuvat meille yleensä samaan aikaan, kun saat kotiisi tiedotteen hoidon siirtymisestä Coronaria Silmäsairaalaan. Jos haluat muuttaa annettua aikaa, ota yhteyttä!

PERUUTUKSET JA TIEDUSTELUT

Coronaria Silmäsairaala HELSINKI puh. 020 780 6314 ma-pe klo 8-15. Jos emme jostain syystä ehdi vastata puheluusi puhelinpalvelun aukioloaikoina, puhelusi rekisteröityy takaisinsoittojärjestelmäämme. Soitamme sinulle takaisin mahdollisimman pian.

Peruutukset tekstiviestillä numeroon 040 487 9448 ma-su 24 h. Tähän numeroon voi laittaa vain peruutuksia tekstiviestillä. Ilmoita tekstiviestissä nimesi sekä aika, jonka haluat peruuttaa. Puhelujen hinnat Kiinteästä verkosta sekä matkapuhelimesta soitettuna: 8,35 snt / puhelu +  16,69 snt / min.

Yksityisvastaanottojen peruutukset puhelimitse tulee tehdä viimeistään 24 h ennen vastaanottoa. Peruuttamattomasta ajasta tai myöhemmin tehdyistä peruutuksista veloitamme 50 €, sekä toimenpiteeseen valmiiksi tilatut materiaalikulut.

Maksuvaihtoehdot

Maksuvaihtoehtoina hyväksymme käteisen, pankkikortin, yleisimmät luottokortit sekä Coronaria-tilin. Emme kirjoita laskuja yksityisasiakkaalle, mutta Coronaria tilillä saat laskun kotiisi ja voit valita itsellesi parhaiten sopivan maksuvaihtoehdon. Saat tilillä kulutonta ja korotonta maksuaikaa.

Coronaria-tilillä voit maksaa myös erissä! Tilin avaaminen on helppoa ja nopeaa ja saat itsellesi parhaiten sopivan maksusuunnitelman.

Lue lisää Coronaria-tilistä >>

VARAA AIKA VERKOSSA!

Alta löydät omat verkkoajanvarauskalenterit silmälääkäreille. Mikäli et löydä sopivaa aikaa verkkoajanvarauksestamme, pyydämme olemaan yhteydessä puhelimitse tai sähköpostilla.

Huom! 

Tällä hetkellä verkkoajanvarauksen kautta ei voi varata aikoja kaihileikkaukseen, luomileikkauskonsultaatioon tai optikoille.  Nämä ajat tulee varata puhelimitse tai sähköpostilla.


Ajanvaraus Helsinki