Saapuminen Coronaria Silmäsairaalaan

SAAPUMINEN HELSINGIN TOIMIPISTEESEEN

OMALLA AUTOLLA TAI JALAN

Coronaria Silmäsairaala Helsingissä sijatsee osoitteessa Mannerheimintie 164. Rakennus on Tilkan vanha sotilassairaala ja hyvin tunnistettavissa.

Talon pihassa on asiakkaita varten maksullisia pysäköintipaikkoja 24h/vrk. Maksuautomaatti löytyy pääoven luota ja voit maksaa pysäköinnin kolikoilla tai yleisimmillä luottokorteilla. Maksuttomia 2 tunnin paikkoja löytyy Tilkankadun varresta. Lisäksi Coronaria Silmäsairaalan alla sijaitseva, maksullinen Q-Parkin parkkihalli on myös asiakkaiden käytettävissä. Halliin sisään- ja ulosajo tapahtuu Sanitäärinkatu 1 kohdalta ja asiakasparkit löytyvät K2 – K3 -tasoilta.

Sisäänajo sairaalan pihalle on Mannerheimintieltä Sanitäärikadun kautta. Jalankulku taloon tapahtuu Tilkankadulta Lääkintälotanrinteen tai Lasarettikujan kautta. Bussien on mahdollista tarvittaessa kääntyä pihassa.

> Q-Park Tilkka, ohjeet pysäköintiin

JULKINEN LIIKENNE

Coronaria Silmäsairaalan kohdalla ovat sekä Helsingin kaupungin sisäiset että kaukolinjojen pysäkit. Sairaalan kohdalla pysähtyvät

  • HSL:n raitiovaunu nro 10 (HUOM! Tilkan pysäkki pois käytöstä 4.9. – 17.9.)
  • bussilinjat 38, 40, 43, 63, 218, 235, 321, 322, 411 ja 436 Elielinaukiolta
  • bussilinjat 37, 42 ja 41 Kampista
  • monet YTV:n bussilinjat, jotka tulevat kaupunkiin Hämeenlinnanväylää tai Pitäjänmäen suunnasta

Helsinki-Vantaan lentoasemalta on suora bussiyhteys Coronaria Silmäsairaalaan bussilinjalla 415.

GLAUKOOMAHOITAJAN VASTAANOTTO

Glaukoomahoitajan vastaanotto on siirtynyt Tilkan Viuhkaan. Tilkan Viuhka on uudisrakennus, joka sijaitsee Tilkan rakennuksen edessä, samassa pihapiirissä. Käyntiosoite on Mannerheimintie 164 A, 1. krs.

> Saapumisohjeet glaukoomahoitajan vastaanotolle karttakuvana