Lue asiakaskokemuksia

Positiivinen asiakaskokemus ja asiakastyytyväisyys ovat yrityksellemme äärimmäisen tärkeitä palvelun laadun mittareita. Pyrimme kaikella toiminnallamme siihen, että asiakas kokee tulevansa kuulluksi ja olonsa turvalliseksi meidän kanssamme. Monelle silmälääkärillä käynti tai silmäleikkaukseen tuleminen on jännittävä paikka, minkä vuoksi haluamme kiinnittää myönteiseen kokemukseen erityistä huomiota.

Vuonna 2016 saimme yhteensä 3461 asiakkaan palautteen palveluidemme laadusta: asiakkaamme ovat antaneet toiminnastamme arvosanaksi 4,7 asteikolla 1−5 ja 90% suosittelisi meitä eteenpäin tuttavilleen ja läheisilleen! 

KERRO MEILLE OMA ASIAKASKOKEMUKSESI TAI ANNA PALAUTETTA TOIMINNASTAMME

Lääkäri, joka minua hoiti/tutki, oli erittäin hyvä ja ammattitaitoinen kaikin puolin, myös sosiaalisilta taidoiltaan. Kiitos paljon hänelle, nuori naislääkäri, jonka nimeä en valitettavasti nyt muista. Pääsin lääkärin vastaanotolle sovittuna aikana. Se ei ole kovin tavallista. Kiitos siitä. Kiitos. Kun on lääkärissä lapsen kanssa, on lapsella oltava turvallinen olo. Tässä onnistuitte täysin! The staff was helpful and accommodating. Attitudes were friendly and the atmosphere in the examination rooms made some worrisome situations less nervous. Thank you. Tacksam över den vård jag får. Skulle förstås vara utmärkt om jag obehindra fick använda mitt modersmål. Men att bli omskött är det viktigaste! Olette todella ihania pienten potilaiden kanssa ja ystävällisiä myös vanhemmille. Suurkiitos! Erityiset kiitokset yksittäistä hoitotoimenpidettä laajemmasta lähestymistavasta, tilanteen kokonaisarviosta ja huolellisesta työstä. Jäi mukava jälkimaku! Nopeaa ja ystävällistä. Jopa leikkauksen aikana minulle kerrottiin koko ajan mitä nyt tapahtuu, ja mikä parasta – leikkaus onnistui erinomaisesti. Kiitos! I övrigt har jag varit mycket nöjd med bemötande och vård – tack till läkare och sköterskor. Hoitoni on kestänyt jo vuosia, ja joka kerran tullessani hyvä ilmapiiri on tuntunut jo aulasta alkaen. En ole missään muualla saanut näin hyvää palvelua. Minusta tuli teidän vakioasiakas. Iso kiitos hoitajalle ja lääkärille!

79-vuotiaan Einen kokemus Kaihileikkauksesta Coronaria Silmäsairaalassa